Andante cantabile for Cello and Orchestra (After String Quartet No. 1, Op. 11) [Arr. for Flugelhorn and Orchestra by Mikhail Nakariakov]

歌词
专辑信息
1.Introduction and Rondo capriccioso for Violin and Orchestra in A Minor, Op. 28 (Arr. Mikhail Nakariakov for Trumpet and Orchestra)
2.Andante cantabile for Cello and Orchestra (After String Quartet No. 1, Op. 11) [Arr. for Flugelhorn and Orchestra by Mikhail Nakariakov]
3.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Introduction (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
4.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Theme (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
5.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation I (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
6.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation II (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
7.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation III (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
8.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation IV (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
9.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation V (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
10.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation VI (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
11.Variations on a Rococo Theme for Cello and Orchestra in A Major, Op. 33:Variation VII - Coda (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
12.Canzone for Cello and Orchestra, Op. 55 (Arr. for Trumpet and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
13.Thaïs, Act II:Méditation (Arr. for Flugelhorn and Orchestra by Mikhail Nakariakov)
14.Rhapsody in Blue (Arr. for Trumpet and Orchestra by Timofei Dokshitser)