Jordi Boixaderas的歌曲列表
歌曲专辑
Narració 2: Adagi 145. "La fortuna somriu als audaços" / Música: Fortuna desperataErasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 10: "El Príncep de Maquiavel" / Música: Gallarda di Venosa (Arpa)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 12: "Thomas More. La Utopia: Sobre la justícia i la prosperitat social" / Música: Puzzle-canon IErasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 14: "Carta de Martí Luter a Erasme de Rotterdam" (28 de març de 1519) / Música: Psalm: A solis ortus cardine (Orgue)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 16: "Carta de Martí Luter a Erasme" (15 d’abril de 1524) / Música: Psalm: Christ ist erstanden (Orgue)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 19: "Luther a Erasme. Sobre el serf albir" / Música: Psalm: Christ lag in Todes (Publicat per Martin Luther el 1533)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 20: Adagi 2100. "Les paraules són els metges de les ànimes malaltes" / Música: Now o nowErasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 21: "Erasme mor a Basilea" (Stefan Zweig)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)