Josep Maria Pou的歌曲列表
歌曲专辑
Narració 1: "La Guerra contra els Turcs" / Música: Taksim (Improvisació santur)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 4: "Epitafi per Jean Ockeghem, músic sense parió" / Música: Fortune, par ta cruaultéErasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 6: Adagi 3415. "L’amor fa músic" / Música: De tous biens plaine (C. M. Montecassino No. 85)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 5: "Panegíric de Felip el Bell"Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 3: "Erasme de Rotterdam i els Jueus" / Música: Las estrellas de los cielos (Sefardita)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 7: "Enquiridió. La importància dels clàssics" / Música: Ave maris stella (Arpa - C. M. Montecassino No. 76)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 8: Adagi 3001. "La guerra és dolça per a aquells que no hi han anat mai"Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 9: "Carta d’Erasme a Thomas More sobre la publicació de L’Elogi de la Follia"Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 11: "Erasme. Institució del príncep cristià" (1516) / Música: Himno XVI (Instrumental)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 13: "Erasme. La queixa de la pau" / Música: Mille regretsErasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 15: "Carta d’Erasme de Rotterdam a Martí Luter" (30 de maig de 1519) / Música: In Nomine à 5Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 17: "Erasme a Luter - Diatriba sobre el lliure albir" (1524) / Música: In Nomine a 5 Free from allErasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 18: "Carta d’Erasme de Rotterdam al rei de França Francesc I" (16 de Juny de 1526) / Música: Pavane 14 (Publicat per Jacques Moderne a “Musique de Joie” Lyon, ca. 1540)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)
Narració 22: "El llegat espiritual d’Erasme" / Música: Durezze e ligature (Instrumental)Erasmus - Elogi de la Follia (Versió en Català)